Політика конфіденційності


Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб ваша робота в мережі інтернет була максимально приємною і корисною, і ви безпечно використовували інформацію, інструменти і можливості сайту.

Особиста інформація клієнтів, зібрана при реєстрації (або в будь-який інший час), переважно використовується для підготовки унікальних пропозицій або послуг. Ваша інформація не буде передана або продана третім сторонам. Однак, ми можемо частково розкривати особисту інформацію в особливих випадках, наданих в «Згоді з розсилкою» і крім випадків, пов’язаних з виконанням вимог законодавства. Ваше ім’я та e-mail на захищених серверах сервісу hostiq.ua і використовуються відповідно до його політики конфіденційності.


Які дані збираються на сайті

 

При добровільній реєстрації на отримання розсилки ви відправляєте своє Ім’я та e-mail через форму реєстрації. Ви можете відмовитися від отримання листів розсилки і видалити з бази даних свої контактні дані в будь-який момент, клікнувши на посилання для відписки, яке присутнє в кожному листі. 

 

З якою метою збираються ці дані

 

Ім’я використовується для особистого звернення, а e-mail для відправки вам листів розсилок, новин інтернет-маркету, корисних матеріалів, комерційних пропозицій.

 

Як дані використовуються

 

На сайті https://service.teplocentr.ua/ використовуються куки (Cookies) і дані про відвідувачів сервісу Google Analytics.

 

За допомогою цих даних збирається інформація про дії відвідувачів на сайті з метою поліпшення його змісту, поліпшення функціональних можливостей сайту і, як наслідок, створення якісного контенту і сервісів для відвідувачів.

 

Ви можете в будь-який момент змінити налаштування свого браузера так, щоб браузер блокував всі файли cookie або оповіщає про відправку цих файлів. Врахуйте при цьому, що деякі функції і сервіси не зможуть працювати належним чином.

 

Як ці дані захищаються

Для захисту Вашої особистої інформації ми використовуємо різноманітні адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки. Наша Компанія дотримується різних міжнародних стандартів контролю, спрямованих на операції з особистою інформацією, які включають певні заходи контролю щодо захисту інформації, зібраної в Інтернет.

Наших співробітників навчають розуміти і виконувати ці заходи контролю, вони ознайомлені з нашим Повідомленням про конфіденційність, нормами та інструкціями.

Проте, не дивлячись на те, що ми прагнемо убезпечити Вашу особисту інформацію, Ви теж повинні вживати заходів, щоб захистити її.

Ми наполегливо рекомендуємо Вам вживати всіх можливих заходів обережності під час перебування в Інтернеті. Організовані нами послуги і веб-сайти передбачають заходи щодо захисту від витоку, несанкціонованого використання і зміни інформації, яку ми контролюємо. Незважаючи на те, що ми робимо все можливе, щоб забезпечити цілісність і безпеку своєї мережі і систем, ми не можемо гарантувати, що наші заходи безпеки допоможуть запобігти незаконного доступу до цієї інформації хакерів сторонніх організацій.

У разі зміни цієї політики конфіденційності Ви зможете прочитати про ці зміни на цій сторінці або, в особливих випадках, отримати повідомлення на свій e-mail.

Для зв’язку з адміністратором сайту з будь-яких питань Ви можете написати лист на e-mail: info@service.teplocentr.ua

Згода на обробку персональних даних

Реєструючись в інтернет-маркеті service.teplocentr.ua, згідно Закону №2297-VI от 01.06.2010 України «Про захист персональних даних» від 22.09.2012 року Ви

підтверджуєте свою згоду на обробку інтернет-магазином service.teplocentr.ua персональних даних: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передачу виключно з метою продажу чи надання послуг, систем опалення, кондиціонування, вентиляції, водопостачання, водовідведення, альтернативних джерел енергії; на Ваше ім’я, як це надано нижче, блокування, знеособлення, знищення.

Інтернет-магазин service.teplocentr.ua гарантує конфіденційність отриманої інформації. Обробка персональних даних здійснюється з метою ефективного виконання замовлень, договорів та інших зобов’язань, прийнятих інтернет-магазином service.teplocentr.ua в якості обов’язкових до виконання.

У разі необхідності надання Ваших персональних даних правовласнику, дистриб’ютору або реселлеру обладнання з метою реєстрації обладнання на ваше ім’я, ви даєте згоду на передачу ваших персональних даних. Інтернет-магазин service.teplocentr.ua гарантує, що правовласник, дистриб’ютор або реселлеробладнання здійснює захист персональних даних на умовах, аналогічних викладеним у Політиці конфіденційності персональних даних.

Справжня згода поширюється на наступні Ваші персональні дані: прізвище, ім’я та по батькові, адреса електронної пошти, поштова адреса доставки замовлень, контактний телефон, платіжні реквізити.

Термін дії згоди є необмеженим. Ви можете в будь-який момент відкликати дану згоду, надіславши письмове повідомлення на адресу: 58000, м Чернівці, вул. Головна  д.155, з поміткою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

Звертаємо вашу увагу, що відкликання згоди на обробку персональних даних тягне за собою видалення Вашого облікового запису з Інтернет-маркету (https://service.teplocentr.ua), а також знищення записів, що містять ваші персональні дані, в системах обробки персональних даних інтернет-магазину, що

може зробити неможливим користування інтернет-сервісами service.teplocentr.ua.

Гарантую, що представлена ​​мною інформація є повною, точною і достовірною, а також, що при поданні інформації не порушуються чинне законодавство України, законні права та інтереси третіх осіб. Вся представлена ​​інформація заповнена мною щодо себе особисто.

Справжня згода діє протягом усього періоду зберігання персональних даних, якщо інше не передбачено законодавством України.

 

Договір публічної оферти про використання сайту https:// service.teplocentr.ua

 

Цей документ являє собою відкриту пропозицію ТОВ “Технопропозиція” (надалі – Виконавець) адресовану всім відвідувачам інтернет-сайту https://service.teplocentr.ua (далі – Сайт) укласти договір публічної Оферти, щодо використання сайту (далі – Договір і / або Оферта) на нижчевикладених умовах.

Терміни:

Сайт, портал, Лендінг – інтернет-сайт доступний за адресою  https: // service.teplocentr.ua (включаючи всі його піддомени, розділи, веб-сторінки), керований Адміністрацією.

Оферта – опубліковане на сайті звернення до відвідувачів сайту з пропозицією про використання сайту на умовах, що містяться в даному Договорі, включаючи всі його додатки.

Акцепт – повне прийняття Користувачем умов оферти.

Використання сайту – перегляд будь-яких сторінок сайту, розміщення заявок, відгуків, коментарів, оцінок, фотографій, статей, блогів, персональних даних, реєстрація на сайті, вхід (авторизація) на сайт (і), Користування платними і безкоштовними сервісами сайту.

Адміністрація, Виконавець – Фізична   особа-підприємець   Любецька   Ірина   Борисівна, запис в Єдиному державному реєстрі про державного реєстру відомостей про фізичну особу-підприємця  № 2 038 017 0000 025479 , юр. адреса: Чернівці, Джамбула, буд. № 7,кв.9.

Користувач – фізична особа, яка досягла 18 років, має повну цивільну правоздатність та дієздатність, яка використовує сайт.

Сторони – в даному договорі оферти мається на увазі Користувач, який прийняв умови цієї Оферти, і Виконавець.

Сервіси – платні і безкоштовні послуги (функціональні можливості), доступні Користувачу на сайті,  що надає Виконавець (або його партнери) на умовах цієї Оферти, а також з урахуванням опублікованих на сайті умов надання даних послуг, що є невід’ємною частиною даного Договору публічної оферти.

Реєстрація – успішне проходження Користувачем сайту спеціальної процедури, в результаті якої він передає Виконавцю свої персональні дані (облікове ім’я / логін, адресу електронної пошти та пароль) і за допомогою яких Виконавець може ідентифікувати (авторизувати) Користувача і надавати замовлені Користувачем сервіси.

Обліковий запис / аккаунт – унікальні дані Користувача, за допомогою яких Користувач отримує доступ до свого електронного кабінету в функціональній системі сайту і може керувати своїми оголошеннями, розпоряджатися передплаченими коштами, а також іншою власною інформацією на сайті.

  1. Загальні положення

1.1. Справжня Оферта є публічною Офертою в контексті ст.ст. 633, 641 Цивільного кодексу України та в разі прийняття (Акцепту) викладених нижче умов,  будь-який  Користувач сайту зобов’язується виконувати умови цієї оферти.

1.2. Згідно даної оферти Виконавець (самостійно і / або із залученням третіх осіб) пропонує Користувачеві використовувати сайт та надає всі сервіси доступні на сайті на умовах, викладених в даній Оферті.

1.3. Справжня оферта доступна відвідувачам при першому відвідуванні сайту, і  при будь-якому подальшому використанні сайту є підтвердженням (акцептом) беззастережної і безумовної згоди Користувача з усіма умовами цієї оферти, а також прийняття їх до виконання.

1.4. У разі незгоди користувача з будь-якою умовою (умовами) або пунктом даної оферти, Користувач не має права використовувати сайт і повинен покинути його.

1.5. Справжня оферта публікується на сайті у вільному доступі, є офіційним документом виконавця і має відповідну юридичну силу.

  1. Порядок надання послуг

2.1. Виконавець на свій розсуд самостійно і / або за допомогою третіх осіб управляє (додає, змінює, видаляє) інформацією і сервісами на сайті, які доступні Користувачеві при відвідуванні сайту.

2.2. Користувач самостійно на свій страх і ризик замовляє потрібні йому сервіси, слідуючи інструкціям на сайті, переглядає і використовує інформацію, яка йому цікава

2.3. Деякі сервіси Виконавець надає Користувачеві тільки після реєстрації останнього на сайті.

2.4. Оплата замовлених послуг здійснюється в порядку 100% передоплати і способом, зазначеному на сайті (на відповідних веб-сторінках сервісів).

2.5. Після замовлення певного сервісу Користувач не має права відмовитися від замовлених послуг, а в разі оплати послуг, грошові кошти Користувачеві не повертаються.

2.6. Користувач погоджується з тим, що сервіси надаються в тому вигляді, в якому вони реалізовані на сайті і Виконавець не гарантує безпомилкову та безперебійну роботу сайту (хоча і докладає всіх зусиль для цього), а також не несе відповідальності за можливі наслідки від використання сайту і сервісів Користувачем, включаючи будь-які збитки, упущену вигоду, претензії третіх сторін, втрату даних та інше.

  1. Права і обов’язки Виконавця

3.1. Виконавець зобов’язується докладати всіх зусиль для належного виконання своїх обов’язків в рамках цієї оферти, включаючи нормальну роботу сервісів сайту і нерозповсюдження третім особам персональних даних, наданих Користувачем, за винятком випадків, передбачених законодавством України.

3.2. Виконавець може періодично встановлювати і змінювати обмеження щодо використання сервісів сайту, наприклад, максимальна кількість днів зберігання оголошень і т.п.

3.3. Виконавець має право в будь-який момент змінити або припинити роботу сервісів сайту або їх частини з повідомленням Користувача або без нього, не несучи при цьому відповідальності за подібні зміни або припинення.

3.4. Щоб підтримувати високу якість своїх послуг, Виконавець залишає за собою право проводити короткочасні технічні роботи на сайті з припиненням роботи окремих сервісів або всього сайту. Виконавець зобов’язується при цьому докладати зусиль для мінімізації можливих негативних наслідків такого призупинення для Користувачів.

3.5. Виконавець без будь-якого повідомлення Користувача може обмежити Користувачеві доступ на Сайт, якщо Користувач порушує умови цієї Оферти або умови використання Сервісів. Виконавець залишає за собою право в будь-який момент видалити або відключити обліковий запис Користувача, а також видалити всю інформацію Користувача, і не несучи при цьому відповідальність за свої дії перед Користувачем і третіми особами.

3.6. Виконавець має право в будь-який момент зажадати від Користувача підтвердження даних, зазначених ним при реєстрації, і запросити в зв’язку з цим підтверджуючі документи (зокрема – копії / завірені копії документів, що засвідчують особу), ненадання яких може бути прирівняне до надання недостовірної інформації. У разі якщо дані Користувача, зазначені в наданих їм документах, не відповідають даним, зазначеним при реєстрації, а також в разі, коли дані, вказані при реєстрації, не дозволяють ідентифікувати Користувача, Виконавець має право відмовити Користувачеві в доступі до використання Сервісів без повідомлення Користувача.

3.7. Виконавець зобов’язується вести облік залишку передплачених коштів Користувача на його особистому рахунку протягом трьох років з дня внесення передоплати. Особистий рахунок відкривається при реєстрації Користувача на Сайті і доступ до коштів (перегляд залишку, вчинення оплат) на ньому Користувач отримує тільки після авторизації (введення своїх правильних логіна і пароля).

3.8. Виконавець має право видаляти будь-яку інформацію Користувача на вимогу правовласника або компетентних державних органів, а також на свій розсуд, якщо вона не відповідає принципам і засадам суспільної моралі, або суперечить редакційній політиці, або заборонена законодавством України. Рішення про видалення є остаточним і оскарженню не підлягає.

3.9. Виконавець має право передати Сайт з усіма його сервісами і змістом, включаючи особисту інформацію Користувачів, своєму правонаступнику на будь-яких законних підставах. Передача і повідомлення Користувачів про таку передачу здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України.

3.10. Виконавець має право без попереднього повідомлення Користувача в односторонньому порядку вносити зміни до цього Договору публічної оферти. Зміни вступають в силу відразу після їх публікації на Сайті в розділі Оферта.

3.11. Виконавець має право змінювати вартість, види Сервісів і терміни їх дії, додавати нові Сервіси, припиняти і змінювати поточні Сервіси, при цьому передплачений Сервіс буде надаватися за тарифом, що існував на дату оплати.

3.12. Виконавець має право повідомляти Користувача доступними йому способами (по електронній пошті, телефону і т.д.) про зміни на Сайті та промо-акцій.

  1. Права та обов’язки Користувача

4.1. Користувач має право зареєструватися на Сайті з метою подальшого використання Сайту і його Сервісів, заповнивши форму із зазначенням дійсного електронного адресу, до якого має доступ тільки сам Користувач, обраного пароля, а також інших даних, необхідних для реєстрації на Сайті. Після цього, Користувач отримує на вказану ним адресу електронної пошти посилання, яке необхідне для завершення реєстрації та підтвердження електронної адреси Користувачу.

4.2. Користувач зобов’язується зберігати в таємниці свої облікові дані на Сайті (логін і пароль) і в разі компрометації облікових даних зобов’язаний негайно змінити пароль, а в разі неможливості, зв’язатися з Виконавцем доступним йому способом для узгодження подальших дій.

4.3. Користувач має право використовувати функції та сервіси Сайту відповідно до їх прямих призначень.

4.4. Користувач має право внести передоплату на свій особистий рахунок. Засоби з особистого рахунку Користувача можуть бути витрачені протягом 3-х років з дня їх внесення на оплату будь-яких Послуг на Сайті. У разі невикористання внесеної передоплати через 3 роки Виконавець не гарантує можливість доступу Користувача до відповідної суми передоплати і вона може бути списана з рахунку Користувача.

4.5. Користувачеві заборонено розміщувати на Сайті матеріали і / або інформацію рекламного або комерційного характеру, крім розділів Сайту, спеціально для цього призначених.

4.6. Користувачеві заборонено Використовувати Сайт в протизаконної і забороненої діяльності. Користувач погоджується дотримуватися законів, в тому числі не поширювати спам, не поширювати шкідливе програмне забезпечення, посилання на WEB-ресурси, які можуть завдати шкоди будь-кому, а також не здійснювати на Сайті інші дії, які не відповідають нормам моралі і законодавства України.

4.7. Користувачеві заборонено повністю або частково використовувати матеріали сайту без посилання на Сайт.

4.8. Користувач має право звернутися до Виконавця зі скаргами та пропозиціями щодо роботи Сайту через доступні контакти для зв’язку, які будуть розглянуті протягом двох робочих днів з моменту їх надходження або з моменту отримання повної інформації по суті скарги.

  1. Відповідальність Виконавця та Користувача

5.1. Користувач розуміє і погоджується з тим, що несе відповідальність, передбачену чинним законодавством України, за будь-яку інформацію і / або матеріали, які розміщує на Сайті.

5.2. Розміщуючи інформацію і / або матеріали на Сайті, Користувач гарантує, що має всі необхідні юридичні права для розміщення інформації та / або матеріалів на Сайті. Якщо у Користувача немає належних прав для розміщення на Сайті будь-якої інформації та / або матеріалів, то Користувач зобов’язується не розміщувати таку інформацію і / або матеріали, і несе самостійно відповідальність за зміст, розміщення та використання такої інформації та / або матеріалів.

5.3. Користувач несе відповідальність і самостійно вживає заходів для забезпечення безпеки свого облікового запису (включаючи контроль за адресою електронної пошти). Користувач зобов’язується негайно повідомити Виконавця про будь-які випадки несанкціонованого використання свого облікового запису третіми особами.

5.4. Користувач несе відповідальність за всі дії, здійснені на Сайті з використанням облікового запису від імені Користувача (з використанням його логіна, електронної адреси та пароля для входу на сайт), включаючи дії з грошовими коштами на особистому рахунку і правильність реквізитів здійснюваних платежів. Користувачеві дозволено користуватися Сервісами Сайту тільки за допомогою власного логіна, електронної адреси та пароля.

5.5. Користувач самостійно несе витрати, пов’язані із здійсненням грошових переказів при оплаті Послуг Сайту.

5.6. Виконавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації.

5.7. Виконавець не несе відповідальності за зміст розміщеної Користувачами інформації (в тому числі оголошення, гіперпосилання, відгуки, коментарі і т.д.).

  1. Політика конфіденційності

6.1. Виконавець забезпечує безпеку даних Користувача від втрати, розголошення та несанкціонованого доступу третіх осіб із застосуванням технологій систем безпеки, впровадження режиму обмеженого доступу і контролю доступу до даних авторизованими співробітниками.

6.2. База персональних даних Користувачів «Користувачі» зареєстрована в установленому законодавством порядку базою персональних даних в значенні, яке використовується в Законі України «Про захист персональних даних».

6.3. Шляхом використання Сайту Користувач надає Виконавцю повне право (дозвіл) на обробку його персональних даних з метою забезпечення реалізації господарської діяльності та укладення угод, відповідно до Цивільного кодексу України, надання та / або передачу персональних даних третім особам в порядку і на підставах, визначених чинним законодавством та внутрішніми документами Виконавця без необхідності повідомлення Користувача про дії з персональними даними та знає про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження Виконавця.

6.4. У разі зміни визначеної мети обробки персональних даних Користувач не заперечує проти обробки його персональних даних, якщо така необхідність буде визначена чинним законодавством та / або внутрішніми документами Виконавця, а також повідомляє, що він ознайомлений з Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI зі всіма змінами і доповненнями до нього, зокрема про свої права, визначених цим Законом. Крім того Користувач підтверджує факт письмового повідомлення про включення його персональних даних у відповідну базу персональних даних, про мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані.

6.5. Персональні дані, крім знеособлених персональних даних, за режимом доступу є інформацією з обмеженим доступом.

6.6. Виконавець розкриває персональні та інші дані користувачів виключно в цілях, пов’язаних з Використанням Сайту і наданням Послуг. Користувач погоджується з розкриттям внесених ним даних всім користувачам Сайту з урахуванням умов і обмежень, встановлених цією офертою.

6.7. Відповідно до вимог чинного законодавства України Виконавець може розкривати дані Користувача третім особам в цілях, пов’язаних з їх законними правами і повноваженнями, в тому числі державним органам і установам, при дотриманні встановленого порядку надання таких даних.

6.8. Використання персональних даних в історичних, статистичних чи наукових цілях, а також в агрегованій формі здійснюється виключно в знеособленому вигляді. Використання персональних даних Користувача в знеособленому вигляді не вимагає його додаткової згоди.

  1. Обставини непереборної сили (форс-мажор)

7.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання (неналежне виконання) своїх обов’язків по даній Оферті у випадках, коли мають місце форс-мажорні обставини, такі як: пожежа, повінь, землетрус.

7.2. Виникнення форс-мажорних обставин продовжує терміни виконання зобов’язань по Оферті на період, який дорівнює терміну дії форс-мажорних обставин. Сторона зобов’язана протягом 10 календарних днів з моменту виникнення таких обставин повідомити іншу Сторону про форс-мажорних обставин. Належним підтвердженням існування форс-мажорних обставин є довідка уповноваженого державного органу України.

  1. Вирішення спорів

8.1. Всі розбіжності, що виникають у зв’язку з даним Договором, вирішуються за допомогою переговорів між Сторонами.

8.2. У випадку не досягнення згоди, спори вирішуються в судовому порядку  відповідно до чинного законодавства України.

  1. Термін дії оферти

9.1. Оферта набуває чинності з моменту її розміщення на Сайті і діє до повного виконання Сторонами своїх договірних зобов’язань, взятих на себе кожною Стороною в порядку, визначеному цією офертою.

9.2. У разі дострокового припинення та / або розірвання договору з якихось причин і підстав, отримані в якості передоплати грошові кошти Користувачеві не повертаються.

9.3. У разі, якщо одне або кілька положень даної Оферти буде визнано недійсним у встановленому законом порядку, то воно не буде означати визнання недійсним інших положень Оферти.

Адреса: 58000, м.Чернівці вул. Лесина, 3А

Графік роботи: пн-пт з 09:00 – 18:00 год.